Huwelijksreis Venetië

Venetië is een van de meest romantische plekken op aarde en daardoor de ultieme bestemming voor een huwelijksreis.

Wat kan er romantischer zijn dan knuffelen met uw pasgetrouwde in een gondel terwijl u geniet van de schoonheid van de meest romantische stad ter wereld en te luisteren naar een Italiaanse serenade alleen voor u twee gespeeld? Of een romantische kus onder een brug met degene die je aanbidt? Een huwelijksreis naar deze stad is pure gelukzaligheid. De romantiek en mysterie van Venetië zijn het decor voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Bekijk nu de beste Venetie vakantie aanbiedingen

Wat zeker doen tijdens huwelijksreis Venetie?

Als u als tortelduifjes van vogels houdt, moet u tijdens een huwelijksreis in Venetië echt de tijd nemen om de prachtige gevleugelde vrienden op het San Marcoplein te voeden. Bezoek een straatcafé en houdt elkaars hand vast, neem een heerlijke slok cappuccino en ga mensen kijken. Waar u ook voor kiest om te verkennen in Venetië, u zult een geweldige tijd met uw nieuwe echtgenoot hebben. De bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de stad zijn een verrukking voor de zintuigen. Venetië is een stad voor verliefde stellen en u zult zeker niet teleurgesteld worden.

Een huwelijksreis accommodatie kiezen

Hoewel de stad zelf veel te bieden heeft, zal de romantische ervaring niet compleet zijn zonder een onvergetelijk verblijf in een fantastisch hotel. Venetië heeft een breed assortiment aan accommodaties voor elke wens en elk budget. Er zijn talrijke romantische hotels in Venetië te vinden waar u kunt genieten van uw huwelijksreis. Veel van de hotels zorgen voor een fles wijn, bonbons of bloemen op uw kamer. Het vinden van een goede accommodatie is niet moeilijk, behalve tijdens bepaalde delen van het jaar. Als u van plan bent om het carnaval in februari bij te wonen of naar het Venice film Festival te gaan in het begin van september, is het raadzaam om uw hotel vroeg te boeken.

Als u op zoek bent naar een romantische bestemming voor uw huwelijksreis dan zal Venetië een zeer goede keuze voor u zijn.