Hotels Venetië

Een hotel in Venetië zoeken?; lees eerst deze belangrijke tip!

Het gebied van Venetië is vrij groot, met betrekking tot de lagune, eilanden en het vasteland, evenals het hart van de stad. Dit betekent dat een hotel ‘Venezia’ in het adres kan hebben zonder dat dit hotel in centrum van Venetië ligt. Het is dus belangrijk om te weten in welk district u wilt verblijven.

Verblijf buiten het centrum van Venetië

Kiest u voor een verblijf buiten het centrum ? Dan kan dit een verstandige keuze zijn daar  de hotels buiten het centrum aanzienlijk goedkoper zijn en u dus geld kunt besparen.  Mestre of Lido zijn gebieden buiten Venetië waar zich goede hotels bevinden. Het is aan u om af te wegen of deze besparingen opwegen tegen de charme van het zijn in het centrum van Venetië.

Bekijk nu de beste Venetie vakantie aanbiedingen

Het kiezen van een hotel in het centrum van Venetië

Bij het uitzoeken van een hotel, is het belangrijk om het volgende te overwegen. Reizen in Venetië is per boot of te voet. Als u veel geld wilt besteden kunt u een luxe hotel boeken met een eigen  wateringang, waardoor u zo in de watertaxi kunt stappen.  Een hotel zonder deze wateringang heeft als nadeel dat u moet lopen met uw bagage van en naar de dichtstbijzijnde vaporetto halte. Kies voordat u boekt  dus zorgvuldig uw locatie uit en bekijk hoe ver de accommodatie van de dichtstbijzijnde vaporetto halte is.

Hieronder een kort overzicht van  de beste drie-en vier-sterren hotels in Venetië Italië .

  • Locanda Poste Vecie; Een goed hotel op een perfecte locatie
  • Hotel Abbazia in Cannaregio; een goed gelegen hotel, warm en vriendelijk
  • Hotel dell’Opera; Een relatief nieuw hotel met een geweldige locatie, slechts een paa  minuten lopen van het San Marcoplein.
  • La Locanda di Orsaria; Een kleinschalig hotel  met een heerlijk ontbijt en zeer schone kamers.
  • Foscari Palace in Cannaregio; Alles klopt aan dit hotel en de prijs is die van een drie sterren hotel